Gulvservice

Ydelser

  • Afslibning
  • Lakering
  • Diverse rep. af gulve, parketstave, bøsninger
  • Specialopgaver – da vi har mange års erfaring samt ekspertise

Et smukt gulv er en investering, som man glæder sig over hver dag i mange år. Gulvet spiller en afgørende rolle, når det kommer til det udtryk, man ønsker gennem sin boligindretning og udgør den faste ramme for hjemmet. Derfor er det vigtigt, at det er udført ordentligt. Det rigtige håndværk er afgørende for gulvets levetid, og det gælder såvel opførsel af nye boliger, såvel som renoveringer af ældre boliger.  

Vi arbejder med stor respekt for de materialer, der helt bogstavligt talt udgør grundlaget for dagligdagen i hjemmet, og renoverer og behandler mange gamle gulve - opbygget efter gamle principper - så de fortsat kan udgøre et slidstærkt grundlag, der simpelt kan vedligeholdes i hverdagen. Det samme gør sig gældende, når vi lægger nye gulve. Det er det eneste rigtige og bæredygtige valg. 

Vores mangeårige erfaring betyder, at vi er i stand til at tilbyde en helt unik rådgivning til vores kunder. Vi rådgiver med udgangspunkt i den respektive kundes ønsker og behov, og i fællesskab finder vi den løsning, der passer til boligens rammer. 

Det er afgørende, at et gulv får den rigtige behandling, så det kan stå smukt i mange år, og derfor samarbejder vi med de bedste leverandører på markedet, som har den faglige ekspertise, vi kan stå inde for.

Vi sliber, behandler, reparerer, renoverer og lægger gulve i private boliger, erhvervsmål og boligforeninger over hele landet.