EN INVESTERING I ansvarlige løsninger kvalitetsorienteret håndværk hjemmets største møbel

GULVSERVICE

Ydelser

Afslibning & lakering

Reperationer

Specialopgaver

Boligforeninger

Erhverv

Ekspertise

Investér i et smukt gulv, der vil bringe glæde i mange år fremover. Dit gulv er en væsentlig faktor i udtrykket af dit hjem, og det er vigtigt at finde en løsning, der passer til dine specifikke behov. Vores ekspertise inden for gulve gør os i stand til at give dig professionel rådgivning og vejlede dig det rigtige gulv til dit hjem.

Kvalitet

Det er afgørende, at et gulv får den rigtige behandling, så det kan stå smukt i mange år. Derfor samarbejder vi med de bedste leverandører på markedet, som har den faglige ekspertise, vi kan stå inde for. Med vores ekspertise og fokus på kvalitet, kan du være sikker på, at dit gulv behandles efter alle kunstens regler.

Ansvarlighed

Vi udfører professionel gulvrenovering og gulvbehandling med omhu og respekt for materialerne, der udgør fundamentet i dit hjem. Vores ekspertise dækker både renovering af gamle gulve, så de kan forblive intakte i mange år fremover, samt når vi lægger nye gulve. Ansvarlighed er en del af vores faglige stolthed, og derfor arbejder vi med den største respekt for dig som kunde samt materialerne. Vi tilbyder derfor også rådgivning til hvordan, dit gulv skal vedligeholdes for at sikre et holdbart og slidstærkt resultat.

Erfaring

Vi er en professionel gulvservicevirksomhed, der holder til i Esbjerg og København. Takket være vores strategisk beliggende baser kan vi tilbyde vores tjenester til både private kunder, boligforeninger og virksomheder i hele Danmark. Vores team af erfarne fagfolk har den nødvendige ekspertise og knowhow til at håndtere enhver form for gulvopgave. Uanset om du har brug for reparation af gulve, gulvafslibning eller gulvafhøvling, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder også installere nye gulve og giver rådgivning om gulvvedligeholdelse.

Hvorfor du skal vælge os

Der er mange dygtige aktører derude. Her kan du blive klogere på, hvad der gør os til noget helt særligt

Kontakt os for flere billeder

Bliv inspireret

Foretrækker du at blive ringet op?

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt