VI TAGER SLÆBET FOR SPORTEN

Sportslakering

YDELSER

Afslibning og lakering
Baneopstregning
Rep. af gulve, parketstave, bøsninger mm.
Specialopgaver

5 ÅRS GARANTI

Vi har som de eneste i Danmark rettighederne til Dr. Scutz PU wood sealer sport. En tokomponent lak og den afgørende forskel for gulve, der skal tåle hård og hyppig anvendelse gennem mange år. Dr. Schutz PU Wood Sealer Sport er den eneste af sin slags, og grunden til vi stolt tilbyder fem års garanti.

DEN LANGSIGTEDE LØSNING

Vi lever af at komme igen hos vores kunder, og vi har et stort kartotek af loyale kunder, der ved, at vi leverer et ærligt stykke håndværk - og ved, at vi ikke kommer for tit. Derfor håndterer vi arbejdet, materialevalg og vejledning med det mål for øje, at overfladen holder længst muligt.

FRA START TIL SLUT

Vi følger opgaven inden og efter arbejdet i hallen er udført, for at jeres specifikke behov bliver afdækket. Derfor lægger vi stor vægt på et møde i hallen hvor vi gennemgår gulvets tilstand og muligheder med personalet, ligesom vi kommer til eftersyn og i mellem tiden kun er et opkald væk.

KONTAKT

I modtager derfor en vejledning til hvordan, I bedst muligt vedligeholder gulvet og behandler det i den efterfølgende tid, så det kan klare mange år med hyppig og hård anvendelse. Opstår der tvivl eller nysgerrige spørgsmål er I mere end velkomne til at kontakte os.

REFERENCER

Vi har været i et utal af haller i tidens løb, både nationalt og internationalt, skoller, arenaer, tv-haller, lokale sportshaller og meget mere. Kontakt os for en reference i dit nærområde

Foretrækker du at blive ringet op?

Udfyld dine informationer her, og vi ringer tilbage til dig hurtigst muligt